Marie-France Veyrat · Reus Urban Art

Intervenció de Mari France Veyrat a la plaça de la Farinera

Marie-France Veyrat és una artista multidisciplinària nascuda a Lió el 1951. En els últims anys s’ha introduït en el món de l’escultura, amb una material mal·leable i dúctil com el polièster expandit que combina amb altres materials com marbre, bronze, ciment o escaiola. Un exemple en van ser els seus arbres de la veritat o “Arbre de la Nostàlgia”, una instal·lació sonora creada amb ferro i discs de vinil.

L’obra tòtem atemporal és un viatge a través del temps, entre el passat, el present i el futur. Temps avantpassat per la seva forma de tòtem que en les mitologies de algunes cultures es pren com a símbol o emblema col·lectiu de la tribu o de l’individu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>