Beatrice Bizot · Reus Urban Art

Beatrice Bizot, Carrer Pujol

L’arista francesa, nascuda a Itàlia, Béatrice Bizot, ens endinsa en un univers escultòric carregat de poesia i misteri, a través d’un llenguatge en el qual els objectes substitueixen a les paraules; posa l’ésser humà en perspectiva amb el seu entorn, materialitzant la empremta que ens imposa a la vegada que construint-nos.

Bizot a més d’haver exposat en diversos països, ha rebut premis com el Merit Award for Sculpture, el Blasy Electric Award for Sculpture o el Best in Show for Sculpture als Estats Units. Al 2011 també va obtenir l’accèssit d’escultura al 19è Premi Telax de la Galeria Antoni Pinyol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>