Sergi Quiñonero · Reus Urban Art

Intervenció de Sergi Quñonero al carrer Concepció

 

“La meva és una obra intermèdia, entre la plàstica i la poesia, entre l’obra gràfica i la lletra, entre l’escultura i la paraula, entre el gest i el signe. Es plasma en poemes visuals, objectuals, intervencions en el paisatge (land art) i poemes acció. Individualitzant i ordenant, confronto i manipulo, buscant el contrapunt que existeix entre l’essència de les coses i els seus significats latents. L’obra no es limita al joc conceptual, sinó que utilitza la metàfora com a instrument per ajudar-nos a descobrir la màgia i l’intangible, que s’oculten després de la rutina quotidiana. Busco resoldre els meus dubtes i posicionaments davant d’una naturalesa cada dia més deteriorada, un món canviant de desenvolupament cap al no res, una espècie humana que, em sembla, cada vegada ho és menys. Un quefer que s’insereix directament en la vida, en el dia a dia, per seguir les paraules de Robert Folliou: “l’art és el que fa a la vida més interessant que l’art”.”

Sergi Quiñonero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>