Oriol Sanz · Reus Urban Art

Intervenció d'Oriol Enguany al carrer de les Barreres amb la plaça Baluard

Oriol Sanz és un jove artista que sorgeix del món del graffiti. La seva obra és espontània i plena de símbols que ens transporten cap als racons d’un inconscient col·lectiu que critica sovint amb ironia i humor.

Format a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona en diverses disciplines, ha participat en diferents exposicions col·lectives i el 2016 va inaugurar la que va ser la seva primera exposició individual al centre Selvadamor de Barcelona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>