Sònia Toneu · Reus Urban Art

DSC07065web

SÒNIA TONEU (el Montmell, 1988)

En l’obra de Sònia Toneu podem veure la reafirmació d’una particular visió d’un món imaginari on la explosió de la vida emprèn el tempo d’uns batecs tan intrínsecs com extrínsecs, en unes composicions entre l’ordre i el caos que l’artista anomena mapes de sons, experiències traslladades a formes, colors i transparències. Les seves partitures visuals ens traslladen a escenaris on conviuen oposats, el més primari amb el més complex, el més espontani amb el més sintètic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>