Martí Rom · Reus Urban Art

Marti Rom web

Martí Rom (Barcelona, 1955) és conegut per crear escultures pròpiament dites, creacions tridimensionals que espremen el llenguatge imperible dels volums, dels jocs plans i textures, de les combinacions de plens i buits que han situat propis des de sempre d’aquest gènere, un i principal entre les grans arts visuals.

S’ha mogut sempre en la síntesi entre les forces destructives i les constructives, digníssim hereu del sentit lúdic mironià i de la imaginació plàstica picassiana, mag de la descontextualització i artífex d’una molt personal dignificació artística de les deixalles de la societat de consum a través del reciclatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>