Dolors Manrubia · Reus Urban Art

Intervenció de Dolors Manrubia al Carrer del Pubill Oriol

Dolors Manrubia (Lola Mulé) viu i té l’estudi a Barcelona. És llicenciada en ciències físiques per la Universitat de Barcelona. Té formació acadèmica artística i formació tècnica en l’àmbit tecnològic digital, en el qual va treballar professionalment durant uns anys.

Exposa regularment tant de forma individual com col·lectiva. Alguns dels seus últims projectes individuals són “Entre el Temps i l’Espai” a la Galeria Antoni Pinyol de Reus (2014), “Connexions” a la Galeria Espai G de Terrassa (2015) i “In Progress” a Imaginart Gallery Barcelona (2015 ). Com a projecte col·lectiu, comissariat per Gonzalo Elvira, ha participat en “Jazzuela vol.2″ presentat a la galeria Espai G d’art de Terrassa (2015) i en la galeria Espai Cavallers de Lleida (2015).

En els últims anys ha guanyat i ha estat finalista en concursos de referència, sent els més recents el 2n premi en la biennal de pintura Ceferino Olivé 2013, finalista als premis Francesc Gimeno i al concurs de disseny Raima el 2014, en les biennals de pintura Torres García i Ricard Camí de 2015, Recerca pictòrica de Salou 2016 i en el premi de pintura Vila Casas 2016.

Intervenció de Dolors Manrubia al carrer del Vidre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>